2015-03-12

Vinnare utsedd på tävling vid Skoljobbsmässa

Den 5 mars deltog Nynäshamns kommun vid Skoljobbsmässan i Stockholm. Det blev en lyckad tillställning som uppskattades av mässbesökarna. I samband med tillställningen arrangerade Nynäshamns skolor en tävling där första pris var ett par nya joggingskor. Vinnaren är nu utsedd!

I Nynäshamns skolor är vi alltid på väg framåt. "Tävla och vinn ett par nya joggingskor"  Tävlingen är nu avgjord och en vinnare är utsedd.

Rätt svar på frågorna är:

1) Hur långt är ett normalt steg för NO-läraren Robert Hatton?
Svar: 75 cm

2) Hur många kalorier gör idrottsläraren på Viaskolan av med under en timmes promenad?
Svar: 400 kcal

3) Hur lång sträcka gick SO-läraren på Gröndalsskolan under skoldagen 4 mars?
Svar: 3,2 km

Vinnare

Grattis till Cecilia Stenberg, som nu är lycklig vinnare till ett par nya joggingskor.

Vinnaren kommer att bli kontaktad av barn- och utbildningsförvaltningen.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08