2015-03-09

Årets företagare 2014

På företagarnas galafest i lördags delades flera priser ut till flera företagare och personer i kommunen. Bland flera olika kategorier och nominerade utsågs Andreas Eriksson från Olsberg MSE AB till Årets företagare.

Som final på näringslivsveckan hölls företagarna galafest. Där delades priser ut i sju olika kategorier: Årets företagare, Årets unga företagare, Årets nyföretagare, Årets kulturbefrämjare, Årets turistbefrämjare, Årets butik och Årets butiksmedarbetare.

Porträtt av Andreas Eriksson

Årets företagare

Priset till Årets företagare gick till Andreas Eriksson på Olsberg MSE AB. Juryns motivering löd:

”Årets företagare har med sin verksamhet erövrat stora delar världen. Kunskap, kvalitetstänkande, innovativa lösningar och passion har förenat Nynäshamn med Kalifornien. Han och hans team, som är ett av de största och mest välmeriterade internationellt, har arbetat hårt och målmedvetet och sopat banan med konkurrenterna. Utmärkelsen Årets Företagare går i år till en driftig ledare, en legend i sin bransch, som full av kraft tar hem seger efter seger”.

Alla pristagare

Årets företagare: Andreas Eriksson, Olsberg MSE AB
Årets unga företagare: Robin Widenius och Henrik Jörebo, Pappa Tak AB
Årets nyföretagare:
Rajasalu Alvar, Nuckö bygg och renovering
Årets kulturbefrämjare:
Sorundafestivalen
Årets turistbefrämjare:
Nisse och Lotta Skogsmyr, Mopedum Svenska nostalgimuseet/Kafé Radiokakan
Årets butik
: Michael och Kamilla Bialk, Müllers Bageri & Konditori
Årets medarbetare:
Stina Boman, AH Optik

Arrangörer är Nynäshamns kommun, Företagarna Nynäshamn och Nynäshamns stadskärneförening.

Text: Annie Burman Skytt
Foto: Jelle Dobma

Samlingsbild över alla vinnarna

Alla pristagaran på företagarna galakväll. Foto Jelle Dobma.

Sidan granskad 2017-07-04
Sidansvarig: Annie Skytt