2015-03-06

Föreläsning om hjärntrötthet efter stroke

Känner du någon som har fått stroke eller är du själv drabbad? Har du frågor om vad hjärntrötthet innebär och hur man minskar effekterna? Kom och lyssna på sjukgymnast Peter Bergelin samt ställ dina frågor vid en föreläsning den 19 mars.

Strokeföreningen Södertörn och Nynäshamns kommun bjuder in till en föreläsning om hjärntrötthet efter stroke. Föreläsningen riktar sig till dig som är anhörig eller som själv är drabbad av stroke. Andra intresserade är också välkomna.

Program

• Kerstin Persson från Strokeföreningen Södertörn och kommunens anhörigsamordnare inleder med kort information.
  • Sjukgymnast Peter Bergelin, från Nynäs Rehab Center, föreläser om hjärntrötthet efter stroke. Peter svarar också på dina frågor.

Tid: 15.00 - 16.30.
Plats: Samlingssalen Rosengårdens äldreboende, Fridhemsvägen 6-8 i Nynäshamn.

Ingen föranmälan. Nynäshamns kommun bjuder på kaffe.

Text: Carina Brännäng.

Sidan granskad 2016-04-18