2015-03-04

Nynäshamn deltar på skoljobbsmässa

Den 5 mars arrangerar Skoljobb Sverige AB en rekryteringsmässa i Stockholm för dig som är lärarstudent, lärare, skolledare, förskollärare, pedagog. Nynäshamns kommun är 1 av 14 kommuner som kommer att delta med ambassadörer på mässan.

Nynäshamns kommuns monter på mässan.

Från torsdagens mässa. Från vänster: Förskolelärare Katarina Johnsson, förstelärare Anna Edgren och elev och elevambassadör Calle Lidman.

Skoljobbsmässan arrangeras för första gången den 5 mars 2015. Presumtiva arbetstagare och arbetsgivare ska mötas/möts på en neutral arena under avslappnade former. Besökarna ska på ett personligt och professionellt sätt få svar på frågor som är viktiga i valet av ny arbetsgivare. Nynäshamns kommun kommer att representeras av en grundskolelärare, en förskollärare och en gymnasieelev.

Arrangörernas vision är att Skoljobbsmässan ska bli ett årligt återkommande, givande och uppskattat evenemang av såväl besökare som utställare.

Datum och tid:

Torsdag 5 mars 2015
Öppet för besökare till mässan mellan 09.00 och 12.00.

Plats:

Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm

Fakta

Skoljobb.se startades i januari 2003 med målsättningen att skapa Sveriges bästa mediekanal för marknadsföring av arbetsgivare och effektiv annonsering efter personal inom förskola, skola, universitet och förvaltning. Idag är Skoljobb.se Sveriges största kanal för rekrytering av personal inom skolan.

Vi publicerar dagligen lediga jobb från kommuner, förskola, grundskola, gymnasieskola, privata utbildningsföretag och andra arbetsgivare inom pedagogisk sektor. I dagsläget har Skoljobb.se över 32 000 registrerade personer som bevakar lediga jobb. Källa:Skoljobb.se

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson