2015-03-02

Årets Magasin Nynäshamn har kommit

Nu är årets upplaga av Magasin Nynäshamn ute. Inspireras av bilder, reportage, intervjuer och tips om och från Nynäshamn.

För nionde året i rad ger Nynäshamns kommun ut Magasin Nynäshamn. Tidningen vänder sig till alla som besöker, verkar, bor eller kan komma att bo i Nynäshamn. Magasin Nynäshamn är en del av marknadsföringen av kommunen och tanken är att den ska sprida kunskap, öka kännedomen och locka till besök.

Gratistidning

Tidningen är gratis och du kan hämta den på många välbesökta näringsställen i kommunen; på hotell, i affärer, restauranger, färjeterminalen och på Nynäshamns turistbyrå. Regionalt distribueras den på Stockholm Visitor Center i centrala Stockholm samt på drygt 20 platser mellan Uppsala i norr och Linköping i söder.

Kommunens invånare får tidningen via ett direktutskick och evenemangsarrangörer erbjuds den.

Bläddra på webben

Du kan även bläddra i tidningen här på webben. Till höger finns länk till visitnynashamn.se där den bläddringsbara tidningen ligger.

Text: Yvonne Edenmark Lilliedahl

Sidan granskad 2016-04-18