2015-02-26

Nu startar upprustningen av Ösmo centrum

Upprustningen av Ösmo centrum påbörjas under 2015 men först vill Nynäshamns kommun samla in idéer från dem som bor, verkar i eller besöker Ösmo centrum.

Ösmo centrum behöver rustas upp. Centrum har idag brister när det gäller trivsel, estetik, funktionalitet, trygghet, tillgänglighet och utbud av aktiviteter.

Ösmo centrum

Klicka för att titta närmare.

Under 2015 kommer Nynäshamns kommun att påbörja upprustningen men först vill kommunen samla in idéer från alla som bor, verkar i eller besöker Ösmo centrum. Dessa idéer kommer att ligga till grund för arbetet med att ta fram en åtgärdsplan.

Centrumlyftet Ösmo

Projektet Centrumlyftet Ösmo startar med öppet hus och workshop för att samla in idéer om hur centrum bör utvecklas.

Öppet hus måndag 9 mars

Många kom på Öppet hus måndagen den 9 mars för att diskutera, tycka till och lämna idéer och önskemål om hur centrum bör utvecklas. Du som inte hade möjlighet att delta kan lämna dina idéer här.

Medborgare som lämnar förslag på hur Ösmo Centrum bör utvecklas.

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.