Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2015-02-24

Dags att nominera till Nynäshamns miljöpris

Nu har du chansen att nominera en person eller organisation som gjort en extra stor insats för miljön i Nynäshamns kommun.

Nynäshamns miljöpris är till för att belöna och uppmärksamma den eller de som på ett engagerat och innovativt sätt bidragit till att förbättra miljön och klimatet.

Priset på 30 000 kronor delas ut årligen

Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens ordförande delar årligen ut priset på totalt 30 000 kronor till en eller maximalt två pristagare. Det kan vara ideella föreningar, organisationer eller motsvarande samt privatpersoner. Dessa ska antingen vara folkbokförda i Nynäshamns kommun eller bedriva verksamhet i kommunen. Vinstdrivande företag och offentlig verksamhet kan inte få priset.

Naturskyddsföreningen fick priset 2014

Naturskyddsföreningen fick priset 2014

- Genom miljöpriset vill vi lyfta fram de organisationer och människor som gjort en insats för att uppnå en mer hållbar miljöpåverkan. Med det hoppas vi kunna stimulera fler att tänka miljövänligt och visa på de goda exemplen och vad man kan göra i vardagen. Tillsammans kan vi göra Nynäshamn till en ännu mer miljövänlig och bra kommun att leva i, säger Daniel Adborn (FP), kommunalråd och ordförande i miljö­- och samhällsbyggnadsnämnden.

Ytterligare detaljer om kriterier, hur du nominerar och sista anmälningsdag hittar du under länken Nynäshamns miljöpris i högerspalten.

Text: Anna Whitcombe

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp