2015-02-23

Ny skärgårdslinje i sommar

En ny skärgårdslinje mellan Nynäshamn och Arholma införs på försök i sommar.

Det blir en ny skärgårdslinje mellan Nynäshamn i söder och Arholma i norr på försök i sommar. Företaget Stavsnäs båttaxi skriver på sin webbplats:

”Stavsnäs båttaxi skärgårdstrafik & Charter AB har av Stockholms läns landsting blivit tilldelade avtal av drift av Nord-Sydlinje i Stockholms skärgård”.

Skärgårdslinjen körs på försök under sommarturlistan 2015. Stavsnäs båttaxi skriver att mer information om linjen kommer i mars då tidtabell och linjesträckning är helt klar. På företags webbplats finns redan nu en preliminär ruttkarta. Länk finns till höger.

Båten Cascad.

Stavsnäs båttaxi skriver på sin webbplats att fartygen som i huvudsak ska trafikera linjen är Cascad (bilden) och Gripen. Sträckan Utö-Nynäshamn trafikeras dock av någon annan båt. Foto: Patrik Nylin.

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se