2015-02-12

Plus i kassan

Nynäshamns kommuns bokslut för 2014 visar ett kraftigt överskott på drygt 26 miljoner kronor.

Det är andra året i rad som Nynäshamns kommun visar positivt resultat. Överskottet beror bland annat på att försörjningsstödet minskade år 2014 jämfört med året innan. Lägre kostnader än väntat för räntor, ökade skatteintäkter och att nämnderna har hållit sina budgetar är andra förklaringar.

– Det är ett väldigt starkt resultat. Vi har haft några tuffa år men för andra året i rad lyckas vi överträffa våra egna mål, bland annat tack vare medarbetarnas hårda arbete med att hålla kostnaderna nere, säger kommunstyrelsens ordförande Anna Ljungdell (S).

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.