2015-02-05

Gå gärna på vårens Frukostmöten

Nu är datum och ämnen för vårens Frukostmöten för företagare spikade. Det blir tre möten varav det första är 11 februari på Nynäsgården hotell och konferens.

Varje vår och höst arrangeras Frukostmöten för företagare i Nynäshamns kommun. Tanken med mötena är att företagare och representanter från Nynäshamns kommun ska träffas för att prata om aktuella frågor.

Vårens frukostmöten

Sälja företaget – hur går det till och vad är det värt?
Michael Karlsson från Länia företagsförmedling presenterar hur det går till att sälja och värdera ett företag.

Datum och tid: 11 februari  klockan 7.30-9.
Plats: Nynäsgården hotell och konferens, Telegrafgatan 41 i Nynäshamn.

Centrumutvecklingen i Ösmo
Representanter från Nynäshamns kommun berättar hur Ösmo centrum ska utvecklas.

Datum och tid: 21 april klockan 7.30-9.
Plats: Ösmo plantshop, Växtstigen 1 i Ösmo.

Besöksnäringen i Nynäshamn
Information om vad som är aktuellt den kommande turistsäsongen.

Datum och tid: 5 maj klockan 7.30-9.
Plats: Meddelas senare.

Frukostmötena arrangeras av Nynäshamns kommun, organisationen Företagarna i Nynäshamn och Nynäshamns stadskärneförening. Träffarna är kostnadsfria.

Till höger finns länk till mer information om Frukostmöten samt uppgifter om var du ska anmäla dig.

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se