2015-02-04

Näringslivsveckan arrangeras även i år

För andra året i rad arrangeras Näringslivsveckan. Dagarna 2-7 mars kan du passa på att träffa Nynäshamns kommuns nya näringslivschef, spela Samspelet för bättre företagsklimatet, gå på speedmeeting, med mera.

Näringslivsveckan, som vänder sig till alla företagare i Nynäshamns kommun, bjuder på ett varierat program. Under veckan kan du även passa på att träffa Nynäshamns kommuns nya näringslivschef Jonas Karlsson som börjar sitt nya arbete samma dag som Näringslivsveckan startar.

– Jonas kommer att vara på Näringslivsveckan en stor del av sin första arbetsvecka. Det är ett bra tillfälle för honom att träffa kommunens företagare. Företagen är viktiga för kommunen och Näringslivsveckan är ett bra tillfälle att rikta fokus mot företagen. Vi behöver varandra för att skapa ett företagsklimat som vi kan vara stolta över, säger Anna Eklund, tillförordnad näringslivschef på Nynäshamns kommun.

Programmet består bland annat av:

Upphandlingskväll
Representanter från Södertörns upphandlingsnämnd är på plats för att bland annat ta emot synpunkter om kommunala upphandlingar.

Kick off med ny centrumledare
Träffa Nynäshamns nya centrumledare och delta i en diskussion om arbetet med att utveckla Nynäshamn som handelsplats.

Är du i startgroparna?
Nyföretagarcentrum har drop-in-rådgivning.

Affärskväll med speedmeeting
Hitta nya affärsmöjligheter och knyt nya kontakter i möten med företagare i Stockholmsregionen.

Bygg din egen webbplats
Du får information om hur du kan bygga din egen webbplats.

Samspelet mellan kommun och företagare
Företagare, politiker och kommunala tjänstemän ställs inför händelser och kniviga situationer som ska lösas. Syftet med spelet är att förbättra dialogen mellan kommunen och företagarna och att skapa bättre förståelse för företagarnas villkor och för hur kommunens service fungerar.

Till höger finns länk till hela programmet med mer information, tider och platser.

Näringslivsveckan arrangeras av Nynäshamns kommun, Företagarna i Nynäshamn och Nynäshamns stadskärneförening.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.