2015-02-02

Välkommen till en föreläsning om demenssjukdomar

Välkommen på en föreläsning om demenssjukdomar måndag den 9 februari. Föreläsningen vänder sig till anhöriga, närstående eller yrkesverksamma som vill veta mer om demenssjukdomar.

Nynäshamns demensförening och Socialförvaltningen i Nynäshamns kommun bjuder för andra året in till en föreläsning om demenssjukdomar med Katarina Talts.Hon arbetar i Hälso- och sjukvårdsenhetens demensteam i Södertälje kommun, samt med certifiering av boenden för Silviahemmet.

Du får också möjlighet att ställa frågor som: "Hur ska jag svara när min närstående påstår något jag vet inte stämmer? Hur märker man om någon börjar bli dement? Kan man förebygga demens?

Föreläsningen är för dig som vill veta mer och du kan vara anhörig, närstående eller yrkesverksam.

Tid: Måndag 9 februari, klockan 16-18.
Plats: Samlingssalen, Rosengården, Fridhemsvägen 6-8, Nynäshamn.

Föreläsningen är kostnadsfri och du bjuds på fika. Ingen föranmälan krävs.

För mer information kontakta anhörigsamordnaren, se kontaktuppgifter till höger på den här sidan.

Text: Carina Brännäng/Marie Eriksson.

Sidan granskad 2016-04-18