2015-01-27

Nu twittrar Nynäshamns kommun

Nu finns Nynäshamns kommun på Twitter. Genom Twitter vill kommunen sprida information om Nynäshamn och kommunens verksamheter samt bilder till bland annat medier och beslutsfattare.

Det som Nynäshamns kommun lägger ut på Twitter är bland annat innehåll från pressmeddelanden som har skickats ut av Nynäshamns kommun samt andra nyheter om kommunens verksamheter.

– Vi ser Twitter som en kunskapsbank där Nynäshamns kommun kan sprida information och även få information. Twitter är även ett komplement till nynashamn.se. Samtidigt som vi förmedlar information får vi fler besökare på kommunens webbplats eftersom varje Twitterinlägg kompletteras med en länk till information på nynashamn.se, säger Nynäshamns kommuns kommunikationschef Erika Vikström Szulc.

Följ gärna Nynäshamns kommun på Twitter. Kontot är: @Nynashamnkommun

Några av de så kallade tweetsen är:

• Nu kan ungdomarna söka sommarjobb i Nynäshamn.
  • Viaskolan i Nynäshamn är näst bäst i Stockholmsregionen i miljötävlingen Klimatmatchen.
  • Energianvändningen och koldioxidutsläppen har minskat kraftigt i Nynäshamn.
  • Skola och fritidsaktiviteter samordnas. Aktiviteterna avklarade när barnen kommer hem.
  • Ny vision för utveckling av Fiskehamnen i Nynäshamn.
  • 900 kvadratmeter stor nybyggd skejtpark har öppnat.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.