2015-01-26

Du som är arbetsgivare och vill ha sommarjobbare

Du som är arbetsgivare och vill anmäla intresse om att ha sommarjobbare genom Nynäshamns kommuns sommarjobbsatsning- skicka in din anmälan redan i dag. Sista anmälningsdag är 6 mars.

Du och din arbetsplats är viktig

Nynäshamns kommun anser att sommarjobbsatsningen är viktig av flera anledningar: Ungdomarna får in en fot i arbetslivet och viktiga egna kontakter – oavsett föräldrarnas nätverk, de tjänar egna pengar, de får möjlighet att prova jobb som kan ge insikt om vad de vill utbilda sig till.

Det är även värdefullt om de får möjlighet att prova jobb både inom offentlig verksamhet och näringslivet.

Om du vill anmäla ditt intresse för att ha sommarjobbare genom kommunens sommarjobbsatsning finns anmälan och mer information till höger under länkar.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.