2015-01-20

Anmäl trasig gatubelysning

Från och med januari 2015 kommer Nynäshamns kommuns trasiga gatubelysning att bytas varje vecka. Anmäl all trasig kommunal gatubelysning till vår felanmälan.

Nynäshamns kommun kommer från och med januari 2015 att åka ut och laga trasig gatubeslyning en gång per vecka.

Anmäl trasig belysning

För att vi ska kunna åtgärda de trasiga gatlyktorna så behöver vi känna till var de finns. Hjälp oss genom att felanmäla all trasig belysning, kontaktuppgifter finns i högerspalten.

Gäller kommunal gatubelysning

Detta gäller all gatubelysning som är kommunal, det vill säga som ägs av Nynäshamns kommun. Det gäller alltså inte gatubelysning som ägs av till exempel vägsamfälligheter eller privatpersoner.

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe