2015-01-19

Vandalisering av Nynäshamns skatepark

Skejtparken i Nynäshamn har vandaliserats och Nynäshamns kommun vädjar nu till allmänheten att vara rädd om anläggningen.

Under den senaste tiden så har Nynäshamns skatepark varit utsatt för skadegörelse. Stenar har kastats ner i bowlen så att det har gått flisor i betongen. Sand har strötts ut vilket repar och förstör betongen och någon har sprayat med färg i bowlen. Skadorna är svåra att reparera och mycket kostsamma.

— Det här är jättetråkigt. Det som händer är att anläggningen till slut blir obrukbar och att vi får stänga helt för reparationer. Vi vill därför uppmana alla att vara rädda om vår fina skejtpark, säger Mikael Larson, gruppchef för gatu- och anläggningsenheten.

För att undvika att sand strös ut i bowlen så kommer det nu att monteras ett rep så att det lättare går att ta sig upp. Bowlen blir mycket hal vintertid.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.