2015-01-07

Rosengårdens restaurang stängd

Sedan i måndags den 5 januari är Rosengårdens restaurang i Nynäshamn stängd på grund renovering i köket. Under renoveringen serveras mat endast till de boende på äldreboendet, alltså inte till allmänheten. Ett nytt modernt kök kommer att öppnas igen till sommaren 2015.

Merparten av verksamheten, maten som lagas till Rosengårdens äldreboende och Tallåsens äldreboende, tillagas under renoveringen i Vanstaskolans kök. Matlådorna till hemtjänsten tillagas i Gymnasieskolans kök.

— Köket kommer efter renoveringen att uppfylla dagens krav på ett storkök. Det blir ett modernt kök med ändamålsenliga lokaler som ger möjlighet att tillaga den mat som efterfrågas idag, säger Maud Gezelius, kostchef i Nynäshamns kommun.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18