2014-12-08

Budgeten beslutas på onsdag

Denna veckan har kommunfullmäktige två sammanträden. Ett vanligt och ett extramöte där beslut om nästa års budget fattas.

Vanligtvis sammanträder kommunfullmäktige en gång i månaden förutom juli och augusti. I december hålls två sammanträden:

• Tisdag 9 december: Vanligt sammanträde. Bland annat tas beslut om vilka politiker som ska sitta i kommunstyrelsen och nämnderna. Start klockan 19.
  • Onsdag 10 december: Fullmäktige beslutar om nästa års budget. Start klockan 15.

Båda sammanträdena är öppna för allmänheten.

Plats för sammanträdena
Båda mötena hålls i Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Länk till dagordning och kungörelse finns till höger.

Du kan även följa kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand på webben - ärende för ärende. Länk finns till höger.

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.