2014-12-08

Budgeten beslutas på onsdag

Denna veckan har kommunfullmäktige två sammanträden. Ett vanligt och ett extramöte där beslut om nästa års budget fattas.

Vanligtvis sammanträder kommunfullmäktige en gång i månaden förutom juli och augusti. I december hålls två sammanträden:

• Tisdag 9 december: Vanligt sammanträde. Bland annat tas beslut om vilka politiker som ska sitta i kommunstyrelsen och nämnderna. Start klockan 19.
  • Onsdag 10 december: Fullmäktige beslutar om nästa års budget. Start klockan 15.

Båda sammanträdena är öppna för allmänheten.

Plats för sammanträdena
Båda mötena hålls i Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Länk till dagordning och kungörelse finns till höger.

Du kan även följa kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand på webben - ärende för ärende. Länk finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se