2014-11-17

Svara gärna på hälsoenkät

I dagarna får drygt 3 000 nynäshamnare en hälsoenkät i brevlådan. Svara gärna på enkäten som blir ett viktigt underlag i det förebyggande folkhälsoarbetet i Nynäshamns kommun.

Det är Stockholms läns landsting som står bakom undersökningen ”Hälsa Stockholm 2014”. Totalt skickas den ut till 120 000 personer över 16 år i Stockholms län, varav alltså 3 000 enkäter går till boende i Nynäshamns kommun. Undersökningen syfte är att ge kunskap om hälsa och vilka faktorer som påverkar hälsan.

"Resultaten är intressanta för Nynäshamn"

–Resultaten är väldigt intressanta för Nynäshamns kommun eftersom de används som planerings- och uppföljningsunderlag i kommunens folkhälsoarbete. Vi vill ha ett så omfattande underlag som möjligt så det är viktigt att alla som får enkäten besvarar den, säger Catherine Forsberg, folkhälsosamordnare på Nynäshamns kommun.

Hälsa Stockholm görs var fjärde år sedan 1990. Enkäten - som finns på svenska, engelska, polska och arabiska - går att besvaras på webben eller på papper.

För mer information om undersökningen, klicka på länkarna 1177 Vårdguiden.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.