2014-11-13

Anmäl dig till fritidsmässan Minfritid.nu

Välkommen till Minfritid.nu – Sveriges största fritidsmässa för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Nu kan de utställare, föreningar och artister som vill delta anmäla sitt intresse.

Minfritid.nu logotyp

Mässan Minfritid.nu är ett regionalt samarbete vars syfte är att förmedla fritidsaktiviteter till personer med funktionsnedsättning. Mässan är ett samarbete mellan Botkyrka, Haninge, Huddinge Nacka, Nynäshamn, Salem, Stockholms stad och Tyresö kommuner samt Habilitering och Hälsa.

Nu har du möjlighet som förening/utställare, artist eller annan att delta i den stora fritidsmässan Minfritid.nu som går
av stapeln den 22 och 23 maj i Nynäshamn.

Två stora idrottshallar, fotbollsplan och gräsytor ska fyllas med aktiviteter. Tidigare mässor har haft över 80 aktörer på plats och cirka 3000 - 4 000 besökare som provade olika fritidsaktiviteter.  År 2015 hoppas vi på att minst lika många vill vara med.

Läs mer på minfritid.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du också kan skicka in en intresseanmälan!

Text: Monika Lundstedt och Susanne Svidén
Foto startsidan: Magnus Wegler, Haninge kommun

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson