2014-11-09

Invigning av Nynäshamns skatepark lördag 8 november

På lördag den 8 november klockan 11 invigs Nynäshamns skatepark med tal, bandklippning, musik och uppvisning i skejtboardåkning.

Parken öppnar nu för allmänheten och kommer att vara öppen alla dagar i veckan. I slutet av november kommer parken dessutom att förses med belysning  för kvällsåkning.

– Vi är väldigt glada och stolta över Nynäshamns skatepark. Den tog längre tid att bygga än vad vi planerat, men resultatet blev så mycket bättre. Nu hoppas vi att den kommer användas så mycket som möjligt, säger Daniel Adborn, kommunalråd och ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Lördag 8 november klockan 11.00 på Estö idrottsplats i Nynäshamn.

11.00 Kommunalråden Anna Ljungdell och Daniel Adborn samt
Sub Surfers Nynäshamns ordförande Marcus Wärme inviger skateparken.

11.20 Uppvisning av skejtare från Stockholm Suburban Surfers och Sub Surfers Nynäshamn.

Bygget av den cirka 900 m² stora skejtparken startade i juni 2014. Nynäshamns kommun har samarbetat med de lokala skejtföreningarna Sub Surfers Nynäshamn och Stockholm Suburban Surfers för att utformningen av parken ska bli så bra som möjligt.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2017-06-30