2014-11-04

Se mandatperiodens första fullmäktige

Onsdag 29 oktober var mandatperiodens första kommunfullmäktigemöte. Här kan du se sammanträdet i efterhand. Se bland annat alla ledamöters egna presentationer av sig själva.

Det var många nya ledamöter när mandatperiodens första fullmäktige hade sammanträde onsdag kväll.  Bland annat valdes ny ordförande och alla ledamöter höll egna presentationer av sig själva.

Se mötet på webben

Vill du se mötet i efterhand, klicka på länken Webb-TV till höger. Varje ärende visas med en egen filmsekvens.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena är öppna för allmänheten. Till höger finns länk till fakta om kommunfullmäktige.

Sidan granskad 2016-04-18