2014-10-29

Ny ekonomichef på Nynäshamns kommun

Nu är det klart vem som blir Nynäshamns kommuns nya ekonomichef. Den 12 januari börjar nynäshamnaren Johan Westin som har ett förflutet på kommunen.

Johan Westin.

Nynäshamnaren Johan Westin, 46 år, kommer närmast från Stockholms kulturförvaltning där han arbetar som administrativ chef. Innan det var han ekonomi- och kvalitetschef på Haninge kommuns utbildningsförvaltning.

Arbetat på kommunen

Johan Westin har även ett förflutet på Nynäshamns kommun. Åren 1999-2003 arbetade han bland annat som redovisningsekonom på barn- och utbildningsförvaltningen. Och i mitten på 2000-talet jobbade han som förvaltningsekonom på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen och redovisningsekonom på kommunstyrelseförvaltningen.

– Det ska blir jättekul och spännande att arbeta som ekonomichef på Nynäshamns kommun. Jag trivdes väldigt bra på kommunen så det känns naturligt att komma tillbaka, säger Johan Westin.

Vilka tankar har du om jobbet?
– Mitt favoritområde är ekonomistyrning så det kommer jag att titta extra på. Sen är Nynäshamn en tillväxtkommun och då måste ekonomin anpassas till det. Eftersom jag bor i Nynäshamn ska det blir väldigt roligt att bli mer delaktig i kommunens utveckling, säger Johan WEstin.

Johan Westin efterträder Peter Björebo som slutade som ekonomichef i september.

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se