2014-10-09

Hjälp Nynäshamns kommun att bli bättre

Har du sökt bygglov, gjort en felanmälan, fått ett beslut eller haft kontakt med miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen i något annat ärende? Nu har du chansen att tycka till.

Fram till den 31 oktober pågår en enkätundersökning riktad till förvaltningens kunder. Syftet är att ta reda på vad du som varit i kontakt med oss tycker om förvaltningens bemötande, tillgänglighet och service.

Undersökningen vänder sig till dig som varit i kontakt med någon av verksamheterna:

• bygglov
  • plan
  • kart och mät
  • stadsmiljö
  • vatten och avlopp
  • administration

Svara på enkäten och hjälp oss att bli bättre

Resultatet från enkäten kommer att ligga till grund för förvaltningens arbete med att förbättra sig gentemot kunderna. Hjälp oss genom att svara på enkäten via länken här nedan:

Resultatet från enkäten kommer att redovisas på www.nynashamn.se/enkat så snart det är sammanställt.

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe