2014-10-04

Möte om utveckling av landsbygden

Du som har idéer och tankar om hur landsbygden och skärgården bör utvecklas – gå gärna på den informations- och diskussionsträff som hålls 15 oktober.

Sedan år 2009 har Nynäshamns kommun varit ansluten till Leader som finansierar projekt som underlättar och förbättrar förutsättningar för att leva och verka på landsbygden. Tanken med Leader är att den som bor och verkar på landsbygden eller i skärgården ska ha möjlighet att påverka och utveckla landsbygden eller skärgården lokalt.

Ny utvecklingsstrategi

Nu ska en ny utvecklingsstrategi för de närmaste sju åren tas fram. Alla idéer är viktiga i arbetet med den nya utvecklingsstrategin, gå därför gärna på mötet och bidra med dina kunskaper, idéer, funderingar och drömmar.

• Onsdag 15 oktober i Sorunda bygdegård klockan 18-20.30.

Tisdag 16 september hölls ett möte i Torö bygdegård.

Anmälan

Du bjuds på fika och därför vill Leader ha din anmäla senast dagen före mötet. Anmäl dig till susanne@leaderuross.se eller ring 076-213 18 10.

Till höger hittar du inbjudan. Till höger finns även länk till mer information om Leader.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.