2014-09-25

Politiker ute på prao

Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens politiker var under torsdagen ute på prao. De fick bland annat planera och anlägga rabatter, laga hål i gatan och spola avloppsbrunnar.

Det sägs ibland att politiker inte lever i verkligheten och att de fattar beslut om sådant de inte har en aning om. För att miljö- och samhällsbyggnadsnämndens politiker ska få ännu mer kunskap gav de sig ut i Nynäshamn under torsdagen. Tillsammans med miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens personal spolade de avloppsbrunnar, lagade hål i gator, planterade rabatter och lärde sig hur trafik stängs av.

– Det här är ett bra sätt för oss tjänstemän att få visa upp våra medarbetares vardag och hur deras arbetsmiljö ser ut, säger Jesper Skoglund, stadsmiljöchef på Nynäshamns kommun.

Text och foto: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2016-04-18