Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2014-09-24

Späckat program på Kulturveckorna

I år arrangeras Nynäshamns kulturveckor 4-18 oktober. På programmet står bland annat uppträdande med Dan Hylander och Janne Bark samt "Kulturnatt" med kvällsöppna affärer, konst och musik.

Ändringar i programmet

  • Lördag 11 oktober klockan 12 "Nynäshamns kulturskolas blåsorkester framträder i stadens centrum": Är inställd på grund av sjukdom.
  • Ytterligare programpunkt: Skrivdagar på Hannagården 17-19 oktober. Handledare är författaren Ylva Eggehorn. Mer information finns på www.hannahouse.selänk till annan webbplats
Dan Hylander och Janne Bark.

Dan Hylander och Janne Bark.

Nynäshamns kulturveckor arrangeras för fjärde året i rad. Som vanligt är programmet späckat med evenemang som hålls i stort sett i hela kommunen.

Program för alla

Bland programpunkterna märks bland annat DJ-kurs på fritidsgården Exit i Ösmo, uppträdande med Dan Hylander och Janne Bark på Kafé Radiokakan i Nynäshamn och föreläsning med före detta missbrukaren Mats Bjurgard på fritidsgården Next Sorunda. I Nynäshamns centrum blir det Kulturnatt som är en familjefest med ljus, konst, musik och många kvällsöppna butiker och på Nynäshamns bibliotek arrangeras ett mini disco för barn upp till fyra år.

"Blomstrande kulturliv"

– Varje år som Kulturveckorna har arrangerats i kommunen så har aktiviteterna i programbladet fördubblats. När nu Kulturveckorna i Nynäshamn går av stapeln för fjärde året i rad så har vi ökat från cirka 30 till 60 aktiviteter. Det visar på hur starkt, engagerat och blomstrande Nynäshamns kulturliv är. Det finns något för alla och ger nynäshamnarna en möjlighet att ta del av vad Nynäshamns kulturarbetare kan erbjuda, säger Petra Garnås och Yvonne Westling-Dahl, samordnare för Kulturveckorna 2014. 

Nynäshamns kulturveckor arrangeras av Nynäshamns kommun i samarbete med kulturaktörer i Nynäshamn.

Till höger finns hela programmet.

Text: Åsa Ericsson
Foto: Pressbild

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Åsa Ericsson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp