2014-09-24

Parkeringshus blir Club underground

Fredagen den 17 oktober arrangerar Ungdomsfullmäktige i samarbete med fritidsledare "Club underground" i parkeringshuset vid Stadshusplatsen (Banantorget) i Nynäshamns centrum.

Affisch om Club underground

Ungdomsfullmäktige

Club underground är ett alkohol och drogfritt evenemang och är öppet för dig som går i årskurs sju till gymnasiet. Evenemanget är en del av Kulturkvällen som anordnas av kommunen.

Datum och tid

• Fredag 17 oktober
  • Mellan klockan 20 och 24.

Entréavgift

• 20 kronor.

Kvällens uppträdanden

• Rappduon Ison och Fille
  • My Thiel
  • Switch Logic
  • DJ:n Joe van Gre.

— Idén om Club underground kom från första början från fritidsledarna och vi i ungdomsfullmäktige nappade på idén och kom med input om vad som skulle kunna göras i parkeringshuset. Vi kände att det skulle vara kul att arrangera något som ligger nu på hösten och att göra något annorlunda som att anordna ett sådant här evenemang i ett parkeringshus. Vi vill ge ett nice alternativ till alla ungdomar den här kulturnatten och vi hoppas att många kommer och besöker Club underground, säger Agnets Nordberg ordförande i Ungdomsfullmäktige.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18