2014-09-16

Mat- och reseprogram från Nynäshamn visas på TV

Med start under hösten visas det mat-och reseprogram som är inspelat i Nynäshamn på svensk TV. Programmet ingår i TV-serien Tareq Taylors Nordic cookery som når ut till mångmiljonpublik världen över.

I september 2013 spelade kocken Tareq Taylor in ett mat- och reseprogram i Nynäshamn. Programserien når ut till cirka 80 miljoner hushåll i drygt 100 länder i Europa, Asien och Afrika.

Avsnittet från Nynäshamn ingår i TV-seriens säsong 2 som började visas i svenska TV12 den 2 september. Det visas även repriser av avsnitten vilket innebär att programmet från Nynäshamn visas vid flera tillfällen.

Säsong 2, som innehåller 12 avsnitt, har även haft premiärer i bland annat Asian Food Channel och BBC Lifestyle.

Till höger finns länk till en drygt fyra minuter lång trailer med smakprov från programmet inspelat i Nynäshamn.

Tareq Taylor lagar mat i Fiskehamnen.

Vid inspelningen i Nynäshamn för ett år sedan.

Sidan granskad 2016-04-18