2014-08-30

Tusentals besökte Nynäshamn under lördagen

Lördagen blev lyckad i Nynäshamn. Tusentals människor sökte sig till Fiskehamnen där programmet var späckat.

Besökarna kunde bland annat gå på skärgårdsmarknad med ett 50-tal marknadsstånd som bjöd på allt från närproducerad   mat till kläder, konst och blommor. Många lyssnade på Skärgårdstinget där Nynäshamns och Haninges politiker debatterade skärgårdsfrågor på temat ”Livskraftig skärgård”.

Lördagen innehöll även en av Sveriges största   seglingstävlingar –Hyundai cup –där cirka 200 båtar deltog. För att besökarna skulle ha möjlighet att se delar   av tävlingen var start och målgång vid piren i Fiskehamnen.

Ångtåg

Många besökare tog ångtåget till Nynäshamn.

Skärgårdsting

Nynäshamns och Haninges politiker debatterade skärgårdsfrågor vid Skärgårdstinget.

Knallare.

Skärgårdsmarknaden hade ett 50-tal utställare.

Segelbåtar.

Seglingstävlingen Hyundai cup gick av stapeln under lördagen. Både start och målgång var vid piren utanför Fiskehamnen.

Sidan granskad 2016-04-18