2014-07-25

Utställning om Nynäshamns kommun 40 år

Nu finns en portabel utställning med namnet ”Nynäshamns kommun 40 år – dåtid, nutid och framtid”. Mellan 21 juli och 17 augusti är utställningen i Sorunda bibliotek.

Utställningsskärmen

Vikskärmen består av sex sidor. Där det finns plats att fylla på med personliga berättelser och bilder

Se den på Ösmo bibliotek fram till 21 juli. Därefter kommer den att finnas på biblioteket i Sorunda och senare under året även i Nynäshamns bibliotek.

Utställningen består av en vikskärm med bilder och information från minnesvärda händelser från kommunsammanslagningen år 1974 fram till 2014. Utställningen består även av tankar och planer inför framtiden till och med år 2030.

Foto på kungabesöket

Foto från kungen och Silvias besök 1990 finns bland många andra

Bidra till utställningen

Utställningen förändras och utvecklas allt eftersom, även med hjälp av kommuninvånarnas berättelser och bilder.

Dela gärna bilder och egna berättelser från de 40 åren som gått. Läs mer under länkar här till höger.

Tider och platser för utställningen

• 19 juni – 20 juli finns utställningen på Ösmo bibliotek.
  • 21 juli – 17 augusti i Sorunda bibliotek.
  • 18 augusti – 31 december i Nynäshamns bibliotek samt på olika kommunala evenemang.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2016-04-18