2014-06-16

Invigning av gång- och cykelväg vid Doppingen

Måndag den 23 juni klockan 10 invigs den nya gång- och cykelvägen mellan Vikgatan och Gröndalsviken i Nynäshamn. Alla är välkomna.

Tid och plats för invigningen

• Måndag den 23 juni klockan 10.
  • Samling vid Vikgatans vändplan.

Daniel Adborn (FP), kommunalråd och ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden klipper bandet och sedan promenerar alla tillsammans längs sträckan. Nynäshamns kommun bjuder på glass och alla är välkomna.

Bygger i egen regi

Nynäshamns kommun har nu slutfört bygget av den nya gång- och cykelvägen. Sträckan har försetts med soptunnor, belysning och parkbänkar där man kan slå sig ner och njuta av den vackra utsikten över Nynäsviken.

– Hela byggnationen har utförts av Nynäshamns kommun i egen regi och det är glädjande att vi har så duktiga medarbetare, säger Jesper Skoglund, stadsmiljöchef på Nynäshamns kommun.

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Anna Whitcombe