2014-05-09

Nynäshamns kommun fyller 40 år

I år fyller Nynäshamns kommun 40 år, vilket kommer att uppmärksammas på olika sätt. Just nu efterlyser kommunen bilder och dina berättelser.

I år fyller Nynäshamns kommun 40 år.  År 1974 slogs dåvarande Nynäshamns stadskommun ihop med landskommunerna Sorunda och Ösmo till en gemensam. Under året kommer Nynäshamns kommun att medverka på olika evenemang med olika innehåll som visar att 2014 är ett jubileumsår.

Efterlysning av bilder och berättelser

Du får gärna bidra med din historia och dela med dig av dina bilder eller filmer från ditt liv och dina upplevelser i Nynäshamns kommun från de senaste fyrtio åren.

• Du kanske har någon berättelse eller någon händelse eller något smultronställe du vill dela med dig av?
  • Du kanske vill dela med dig om varför du valt att flytta till Nynäshamn?
  • Kommer du kanske ihåg hur det var inför sammanslagningen av Sorunda, Ösmo och Nynäshamn 1974?
  • Du kanske har fotografier eller filmer från 1974 och framåt som visar hur kommunen har förändrats genom åren?

Alla berättelser och bilder är välkomna!

Flera sätt att dela med dig på

Vill du dela med dig av din historia och bilder kan du använda ett webbformulär, skicka med post eller besöka kommunhuset.

Minnessamling

Det du delar med dig blir alltid diariefört och arkiverat som inkommen handling.
Du måste dock godkänna att kommunen får använda din berättelse och eventuella bilder i olika sammanhang och att bilder får blir en del av kommunens bildarkiv.

Läs mer om hur du delar din historia om Nynäshamns kommun under länkar till höger. Där hittar du även sidan om medgivande för lagring, arkivering och publicering.

Kontakta gärna webbsamordnaren Annie Burman- Skytt om du har några frågor eller funderingar.

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Annie Skytt

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS