2014-03-18

Välkommen till föreläsning om ekonomi och juridik

Nynäshamns kommun bjuder in till en kväll med temat juridik och ekonomi i vissa skeden av livet, torsdagen den 3 april. Välkommen är du som är äldre, har en funktionsnedsättning eller är anhörig eller vän.

PROGRAM

• Jesper Burman från Juristbyrån i Nynäshamn ger svar på vad en ”livsbesiktning” är. Han informerar också bland annat om vad man ska tänka på när det gäller försäkringar och testamenten, vad det innebär om man har särkullbarn, vad äktenskapsskillnad är, hur fullmakter fungerar samt hur man kan göra om bara en av makarna står som ägare till huset.
  • Christina Fagerlund, avgiftshandläggare i kommunen, informerar och svarar på frågor bland annat om vilka avgifter och regler som gäller om man har hemtjänst eller bor i ett vård- och omsorgsboende.

Nynäshamns kommun bjuder på fika.

Dag, tid och plats

Dag: 3 april 2014
Tid: 18.00–19.30
Plats: Rosengårdens samlingssal, Fridhemsvägen 6 i Nynäshamn.

Ingen föranmälan krävs.

Har du frågor om föreläsningen ringer du Carina Brännäng.  Kontaktuppgifter hittar du till höger på den här sidan.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2016-04-18