2014-03-17

Ställ dina frågor till politikerna via webben

Från måndag 17 mars kan du enkelt ställa dina frågor till Nynäshamns kommuns politiker här på nynashamn.se. När politikerna svarat publiceras både frågor och svar på webbplatsen.

De politiker i Nynäshamns kommun som du kan ställa frågor till via webbplatsen är nämndordförande, oppositionsråd och gruppledare för respektive parti.

Så gör du

Du går in på sidan Fråga din politiker, som du hittar under rubriken Länkar till höger. Där väljer du vem av politikerna du vill ställa frågan till, du skriver din fråga och trycker Skicka. Målet är att frågan och svaret ska publiceras inom fem arbetsdagar.

Råd och regler

Innehåller frågan och formuläret något hotfullt, oetiskt eller något som strider mot personuppgiftslagen eller olika paragrafer i brottbalken kommer frågan direkt att raderas utan någon som helst åtgärd.  Den här servicen kallas elektronisk anslagstavla och du kan läsa mer om vad som gäller.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2016-04-18