2014-03-10

Brand i förrådsbyggnad intill Svandammsskolan

En mindre förrådsbyggnad på Svandammsskolan i Nynäshamn brinner. Räddningstjänsten är på plats och släckningsarbete pågår.

Räddningstjänsten fick larmet om branden i den mindre förrådsbyggnaden vid 20-tiden måndag kväll. I skrivande stund, vid 21-tiden, pågår släckningsarbetet av förrådsbyggnaden.

Polisen är på plats för att göra en teknisk undersökning och Nynäshamns kommuns fastighetsjour är på skolan för att inspektera omfattningen av skadorna. Under natten kommer en väkare att ha extra bevakning av skolan.

Skolan öppen som vanligt

Skolan är öppen som vanligt tisdag, meddelar skolans rektor Ann-.Christin Thunqvist.

Ingen person har skadats vid branden.

Kontaktpersoner

Om du som förälder har frågor kan du kontakta skolans rektor Ann-Christin Thunqvist på telefonnummer 08-520 737 72. Om du är reporter och har frågor kan du kontakta Nynäshamns kommuns skolchef Eva Lundin på telefonnummer 08-520 681 656.

Texten uppdateras när ny information finns.

Sidan granskad 2016-04-18