2014-02-17

Och vinnarna är.....

Vid lördagens fest En galen galakväll delades priser ut till företagare i kommunen i flera olika kategorier.

Vid lördagens fest "En galen galakväll" delades priser ut i sju olika kategorier: Årets kulturbefrämjare, Årets butiksmedarbetare, Årets butik, Årets turistbefrämjare, Årets företagsledare, Årets nyföretagare och Årets företagare.

Årets företagare

Utmärkelsen Årets företagare gick till Janne Malmsten på företaget Malmstens måleri. Juryns motivering till pristagaren är:

"Årets företagare har under många år arbetat hårt och målmedvetet för att etablera sig på en tuff och konkurrensutsatt marknad. Med stor skicklighet har han navigerat runt blindskär och lågkonjunkturer. Hans bolag har stadigt vuxit i omsättning och lönsamhet.  Med en stark vilja, stor uthållighet och med en genuin omsorg om både kunder och medarbetare är Janne Malmsten en värdig mottagare av priset som Årets företagare i Nynäshamn 2013."

Alla pristagare

Årets nyföretagare: Nynäs rehab center.
Årets företagare: Malmstens måleri.
Årets unga företagare: Malins dansstudio AB.
Årets kulturbefrämjare: Ragnvi Gidlöf och Lill-Britt Fälldin
Årets turistbefrämjare: Charlotte Friberg och Paulin Sunesson-Nynäs skördefest. Årets butik: ELON audio video.
Årets medarbetare: Maria Wärme på Tess.

Arrangörer är Nynäshamns kommun, Företagarna Nynäshamn och Nynäshamns stadskärneförening.

Foto: Gösta Rising

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS