2014-02-07

Fullmäktige sammanträder på onsdag

Du är välkommen på kommunfullmäktiges sammanträde onsdag 12 februari.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena, som oftast hålls i Folkets hus i Nynäshamn, är öppna för allmänheten.

Vid sammanträdet onsdag 12 februari behandlas bland annat följande ärenden:

• Fastställande av Södertörns brandförsvarsförbunds taxa för brandskyddskontroll, tillämpningsområde Nynäshamns kommun.
  • Fastställande av Södertörns brandförsvarsförbunds taxa fär sotning, tillämpningsområde Nynäshamns kommun.
  • Fastställande av taxa för Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbunds arbete med offentlig kontroll inom livsmedelsområdet.
  • Fastställande av taxa för kopior, avskrifter och utskrifter av allmänna handlingar inom Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund.
  • Godkännande/medgivande av AB Nynäshamnsbostäder försäljning enligt undertecknat aktieöverlåtelseavtal och därigenom indirekt fastigheterna: Ribban 5-7 och 9, Ribban 8 (Lotsen), del av Ratten 1, Humlan 6 och 8 samt Balder Västra 1.

Tid och plats för mötet

Tid: Klockan 19.
Plats: Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Länk till dagordning och kungörelse finns till höger.

Se sändningarna enkelt i mobilen och surfplattan

Du kan även enkelt följa kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand på webben, i mobiltelefonen eller surfplattan. Filmerna är tittarvänliga eftersom de presenteras ärende för ärende. Länk till webbsändningarna finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-18