2014-01-30

Inspirationskonferens i Nynäshamn

I helgen, fredag 31 januari till söndag 2 februari, samlas drygt 100 ungdomar från Sveriges ungdomsråd på Nynäshamns gymnasium för att deltaga på en inspirationshelg.

Träffen arrangeras av Nynäshamns ungdomsfullmäktige, Nynäshamns kommun och den nationella organisationen Sveriges ungdomsråd. Inspirations-konferensen kommer att invigas av kommunalrådet Daniel Adborn, (FP).

Temat för helgen kommer vara internationellt och över gränserna. På agendan finns föreläsare och organisationer som passar in under temat, bland annat en Greenpeaceaktivist som kommer prata om hur det var att sitta tre månader i fängelse i Ryssland.

Deltagarna kommer även få prova på olika sorters folkdans och mer allmänt utbyta erfarenheter kring ungdomsinflytande.

Om du vill veta mer om konferensen är du välkommen att kontakta
Frida Andersson, vice ordförande för ungdomsfullmäktige.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08