2014-01-23

Nominera Årets kulturbefrämjare 2013

Du som bor i Nynäshamns kommun har nu chansen att nominera vem som ska vinna årets titel "Årets kulturbefrämjare". Sista datum för nomineringen är fredag 31 januari 2014.

I samarbete med Nynäshamns näringslivskommitté arrangerar barn- och utbildningsförvaltningens kultur- och fritidsavdelningen tävlingen "Årets kulturbefrämjare".

Priset delas ut årligen i samband med den återkommande företagarfesten "En galen galakväll" som tradionsenligt brukar arrangeras i februari månad varje år. 2012 års pris gick till Nils och Eva-Lotta Skogmyr, Konstpoolen och Kafé radiokakan.

Vem kan nomineras

Den nominerade kan vara verksam inom vilken kultur- eller konstform som helst, till exempel litteratur, musik, konst, dans, film, foto, konstverk eller annat jämförbart område inom kulturell verksamhet. Tävlingsjury är kultur- och fritidsnämndens beredningsgrupp.

Gör så här:

• Skriv namn, adress och telefon eller e-post på den person du vill nominera.
  • Ge en motivering till varför just din kandidat gjort sig förtjänst av
    utmärkelsen.
  • Skicka nomineringen till e-post: christer.dahl@nynashamn.se

Din nominering ska vara Christer Dahl tillhanda senast fredag 31 januari.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS