2014-01-16

Felaktiga fakturor inom äldreomsorgen

Brukare inom Nynäshamns kommuns äldreomsorg kan få eller kan ha fått felaktiga fakturor. Felet innebär en för låg äldreomsorgsavgift och du som drabbas kommer att få en tilläggsfaktura. Du ska ändå betala den första fakturan.

På grund av ett tekniskt fel har det skickats ut felaktiga fakturor till vissa personer för december månads äldreomsorgsavgift. Det som har blivit fel är att vissa poster har fallit bort på fakturan och därför är äldreomsorgsavgiften för låg för de drabbade personerna.

Du som har fått en för låg avgift ska ändå betala den första fakturan och sedan kommer du att få en tilläggsfaktura.

Nynäshamns kommun ber om ursäkt för felaktigheterna och hoppas att det inte innebär några problem.

Vid frågor kan du kontakta avgiftshandläggarna inom äldreomsorgen. Kontaktuppgifter finns till höger.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2016-04-18