2014-01-16

Brand i Gröndalsskolans bibliotek

Sent onsdag kväll brann det i Gröndalsskolans bibliotek. Branden kunde begränsas till biblioteket och skolan är öppen som vanligt torsdag.

Räddningstjänsten fick larm om en brand i Gröndalsskolans bibliotek 21.35 onsdag kväll. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka branden som begränsades till biblioteket.

Natten mot torsdag påbörjades saneringsarbete och polisen genomförde en teknisk undersökning. Skolan har bevakats av vakter under natten.

Information till föräldrar och elever

Skolan är öppen som vanligt torsdag. Är du förälder och har frågor kan du kontakta ditt barns mentor eller Gröndalsskolans expdition på
telefon 08-520 736 00. Om du bedömer att ditt barn behöver stöd, kontakta
även då barnets mentor.

Information till föräldrar kommer under torsdag morgon att läggas på Gröndalsskolans webbsida under rubriken Aktuellt. Informationen uppdateras fortlöpande. Till höger finns länk till webbsidan.

Kontaktinformation medier

Om du är reporter och vill prata med representanter på Nynäshamns kommun, ring Eva Lundin, avdelningchef för skola. Eva Lundins telefonnummer är
08-520 681 65.

Om du är reporter och vill ha detaljerad  information om branden, ring polisens förundersökningsledare i Nynäshamn på telefon 114 14.

Sidan granskad 2016-04-18