2014-01-15

Årets ”Magasin Nynäshamn” har kommit

Nu har årets upplaga av livsstilsmagasinet Magasin Nynäshamn kommit ut. Läs bland annat om naturhamnar, stjärnkocken som gör mat i Nynäshamn känd i världen och Nynäshamnsprofiler.

Magasin Nynäshamn ges ut en gång per år. Tidningen är ett av Nynäshamns kommuns viktigaste verktyg för att locka besökare till kommunen.

I årets upplaga kan du bland annat läsa om Nynäshamnsprofiler, kocken Tareq Taylor som gör internationellt TV-program om lokal mat i Nynäshamn, prisbelönta Nynäshamns ångbryggeri, Nynäs rökeri, naturhamnar, paddling samt cykling och vandring i Nynäshamns kommun.

Här finns tidningen

Om du vill ha ett exemplar av tidningen finns den på turistbyrån i Fiskehamnen.  Du hittar den även  i kommunhusets  reception på Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Du kan även bläddra i tidningen här på webben. Till höger, under rubriken Länkar, finns den bläddringsbara tidningen.

Sidan granskad 2016-04-18