2013-12-17

Sommarjobb till fyra årskullar även i år

För sjunde året i rad fortsätter Nynäshamns kommun med sin unika satsning att erbjuda sommarjobb till alla ungdomar från årskurs nio till och med årskurs tre på gymnasiet.

Nynäshamns kommun anser att ett sommarjobb betyder mycket för ungdomar. De tjänar pengar, är sysselsatta, får en introduktion på arbetsmarknaden och får känna att de behövs. Därför erbjuder Nynäshamns kommun alla ungdomar i de fyra årskullarna sommarjobb.

Ansökan för arbetsgivare

Du är en viktig person. Nynäshamns kommun hoppas att din arbetsplats har behov av förstärkning under sommaren. Det är kanske då du kan ge det där lilla extra i service eller passa på att röja, måla och göra fint. Varje sommararbetsplats som du kan bidra med är av betydelse.

Mer information om sommarjobbsregler och ansökningsblankett hittar du till höger. Sista ansökningsdag för arbetsgivare är 28 mars.

Ansökan för elever

Från och med den 13 januari 2014 kan du söka sommarjobb. Mer information
om sommarjobbsregler och ansökningsblankett hittar du till höger.

Sista anmälningsdag är 7 mars 2014.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-05-03
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.