2013-12-02

Uthyrning av restaurang Kroken

Vill du driva restaurang med fantastiskt läge? Nynäshamns kommun ska nu hyra ut restaurang Kroken i Fiskehamnen och tar emot intresseanmälningar till och med 8 januari 2014.

Restaurang Krokens lokaler ligger precis vid kajkanten med utsikt över gästhamnen i Fiskehamnen i Nynäshamn. Gångstråk och havstrappa ligger direkt utanför lokalen.

Populärt besöksmål

Så här beskrivs området och restaurangfastigheten av Nynäshamns kommuns marknads- och turistchef Heidi Ekberg:

"Fiskehamnen är ett av Nynäshamns och den södra skärgårdens absolut populäraste besöksmål. Här finns gästhamn med stor kapacitet och restauranger som lockar många besökare varje år. Fastigheten ligger mitt i området och har ett av skärgårdens bästa lägen med pendeltåg ett stenkast bort, en ny motorväg till Stockholm samt Gotlandsterminalen inom gångavstånd."

Besöksnäringen i Nynäshamn

Under 2013 har gästhamnen haft 8 300 båtnätter och 45 512 personer har besökt turistbyrån som finns i området. Besöksnäringen i Nynäshamns kommun omsatte 322 miljoner kronor under 2012.

Är du intresserad av att hyra lokalen? Till höger hittar du information om vad intresseanmälan ska innehålla och villkor för uthyrningen.

Svar på frågor samt ritning över lokalen finns under rubriken dokument till höger. Observera att ritningen är relativt gammal och att ändringar gjorts sedan dess.

Text: Annica Dehlin

Bild över Nynäshamns gästhamn

Foto: Oskar Kihlborg

Bild över Fiskehamnen.

Foto: Heidi Ekberg.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.