2013-11-28

Vårt mål – ett självständigt liv för dig

På temat Vårt mål - ett självständigt liv för dig, vill personal på socialförvaltningen i Nynäshamns kommun berätta om sitt arbete inom funktionshinderområdet.

Ung tjej tittar upp mot himlen. Det är vinter och hon har mössa på sig.

Foto: Jörgen Wiklund/bildarkivet.se

Datum: Tisdag den 3   december

Tid: 11–18.30

Plats: Konsul   Johnsons väg 1 (Leveransgruppens verksamhetslokaler)

Kom och låt dig inspireras

Socialförvaltningen i Nynäshamn vill träffa dig som är brukare, anhörig, politiker eller personal. Socialförvaltningens personal berättar om sitt arbete inom funktionshinderområdet och vilka hjälpmedel som finns för dig och personalen. Du får också träffa brukare som berättar om sin vardag.

Under hela dagen finns det kaffe och dopp. Dessutom serveras korv med bröd klockan 11-13 och 16-18.

Ställ dina frågor

Under dagen kommer du att kunna träffa brukare, verksamhetspersonal, kommunens anhörigsamordnare och biståndshandläggare med flera.

Tisdagen den 3 december är det internationella handikappdagen. Låt oss fira den tillsammans.

Text: Anna Arnerdal

Sidan granskad 2016-04-18