2013-11-25

Liselott Vahermägi (S) elev för en dag

Den 25 november besökte Liselott Vahermägi (S) Sunnerbyskolan för att prova på att vara elev för en dag i årskurs 6.

Liselott Vahermägi (S)

Den 8 november 2013, fick Liselott Vahermägi (S), barn- och utbildningsnämndens ordförande, möjlighet att följa en lärare på Sunnerbyskolan under en dag. Under måndagen återvände Liselott till Sunnerbyskolan, men denna gång som elev.

—Spännande,  jag tycker att det är av allmänt intresse att få möjlighet att vara med som elev under en hel dag, säger Liselott.

Besöken är viktiga för att följa upp hur satsningarna på skolan fungerar och få veta mer om hur elever, lärare och rektorer upplever sitt arbete i verksamheten.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.