2013-11-20

Se kommunfullmäktige i efterhand

De senaste fullmäktigemötena finns nu på film här på webben. Du kan även enkelt se mötena i mobilen och läsplattan.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månader förutom juli och augusti då inga möten hålls samt november som har två möten - ett ordinarie och ett om budgeten. De mötena hölls 12 och 13 november i år.

Senast måndagen efter varje sammanträde kan du se mötena via webb-TV här på nynashamn.se. Nytt från hösten 2013 är att du även enkelt kan se mötena i din mobiltelefon och läsplatta.

Presenteras ärende för ärende

För att göra sammanträdet extra tittarvänligt presenteras varje ärende med en egen filmsekvens. Det flera timmar långa mötet läggs alltså inte ut i sin helhet, istället klickar du endast på det ärende som intresserar dig.

För att komma till sändningarna, klicka på länken ”Webb-TV” till höger.

Sidan granskad 2016-05-03