2013-10-23

Klart med ny socialchef

Nu är det klart vem som ska efterträda Nynäshamns kommuns socialchef Kerstin Palomäki. Från den 7 januari 2014 är högsta chef på socialförvaltningen Charlotte Dahlbom.

Bild Charlotte Dahlbom.

Charlotte Dahlbom.

Charlotte Dahlbom kommer närmast från jobbet som socialchef i Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen. Innan det har Charlotte bland annat haft motsvarande tjänst i Torsby kommun, hon har arbetat i Norrköpings kommun samt på Kommunförbundet Örebro län.

– Jag ser fram emot att få börja mitt arbete i Nynäshamn. Jag tänker börja med att sätta mig in i verksamheten för att tillsammans med medarbetarna kunna gå vidare utifrån de mål och den verksamhetsplan som finns. Socialförvaltningen har ett viktigt uppdrag att fullgöra. I ledarskapet handlar det mycket om att tydliggöra vårt uppdrag och ansvar på alla nivåer för att medborgarna ska uppleva att de möter en trygg och kompetent (skicklig) organisation som erbjuder god kvalitet. Öppenhet och delaktighet är viktiga begrepp i mitt ledarskap, säger Charlotte Dahlbom.

Anledningen till att Kerstin Palomäki slutar är att hon går i pension.

Sidan granskad 2017-07-06