2013-10-22

Max legocup nu även för vuxna

Under höstlovet arrangeras Max legocup för tredje året i rad. Nytt för i år är att tävlingen består av två klasser: en för barn och en för vuxna.

Max Österberg bygger

Max Österberg vid tävlingen 2011.

Max Österberg har uppmärksammats stort i landets medier i samband med legotävlingen som har fått hans namn. Endast sju år gammal skrev han ett handskrivet medborgarförslag om att en legotävling borde arrangeras i Nynäshamn. Nynäshamns kommun sa ja och under höstlovet arrangeras för tredje året i rad kommunmästerskapet i lego – i år alltså med två klasser: En för barn 4-13 år och en för tävlande från 14 år och uppåt.

Datum, tid, plats och röstning

Byggdagar: Måndag och tisdag 28-29 oktober klockan 10-19.
Röstning: Onsdag 30 oktober kan alla invånare rösta.
Prisutdelning: Torsdag 31 oktober klockan 16.
Plats: Nynäshamns konsthall i Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3 i Nynäshamn.

Anmälan

Anmäl dig antingen på Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3 eller ring till biblioteket på telefonnummer 08-520 683 10.

Mer information om tävlingen finns på bibliotekets webbplats. Länk finns till höger.

Foto: Mattias Hansson/HGbild

Sidan granskad 2016-04-18